Ai nevoie de suport?

Oferim suport și consultanță tehnică pentru orice dificultăți apărute la serviciile de găzduire web, la transferul unui site complet sau al unui domeniu și la înregistrarea domeniilor. Intră în legătură cu unul dintre colegii noștri de la Net Solution și rezolvă orice problemă în timp record. Prin intervenții prompte și profesionalism vom face orice este necesar că afacerea ta online să funcționeze perfect.

Întrebări frecvente

În secțiunea ÎNTREBĂRI FRECVENTE vei găsi o listă cu cele mai frecvente întrebări puse de utilizatorii aplicației Net Solution și răspunsuri cu privire la serviciile de hosting web oferite de compania noastră. Dacă nu ai găsit ce cauți, trimite o sesizare prin sistemul de ticketing.

Întrebări frecvente

Descărcări

Secțiunea DESCĂRCĂRI conține manuale, programe și alte fișiere pe care le poți folosi în diferite scopuri. Fișierele pot fi descărcate gratuit direct de pe platforma Net Solution. Pentru nelămuriri nu ezita să ne trimiți o sesizare prin intermediul sistemului de ticketing.

Descărcări

Trimite un tichet

Pentru orice probleme legate de funcționarea serviciului de găzduire web oferit de Net Solution care nu sunt acoperite în secțiunea ÎNTREBĂRI FRECVENTE te rugăm să ne trimiți o sesizare prin intermediul sistemului nostru intern de ticketing.

Trimite un tichet