Declaraţie privind protecţia datelor

Net Solution Hosting SRL, cu sediul în Strada 25-29, cod poștal 310147, Arad, România responsabilă pentru administrarea platformei www.net-solution.ro şi în conformitate cu Articolul 4, Al.7 din Regulamentul European General de Protecția Datelor, vă informează prin prezenta Declarație privind protecția datelor, dacă și în ce măsură se vor prelucra datele dumneavoastră personale atunci când vizitați website-ul / website-urile aflate sub acest domeniu de internet. De asemenea, Net Solution Hosting SRL vă informeaza în legătură cu drepturile dumneavoastră şi vă oferă datele persoanelor de contact responsabile.

Datele cu caracter personal sunt informațiile care indică o referință la dumneavoastră ca persoană privată, de ex. numele, adresa, adresa de e-mail, IP-ul, date cu privire la comportamentul de utilizare.

A. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de informare în baza unor interese legitime, Articolul 6, paragraful 1, litera f) din Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR)

Confidențialitatea utilizatorilor este foarte importantă pentru noi. Ne angajăm să protejăm informațiile utilizatorilor încredințate nouă.

Colectarea datelor

Colectăm informații de identificare personală de la utilizatori prin intermediul formularelor online pentru a comanda produse și servicii.

S-ar putea să colectam, de asemenea informații despre modul în care utilizatorii folosesc site-ul nostru, de exemplu, prin urmărirea numărului de vizualizări unice primite de pagini ale site-ului sau domeniile din care provin utilizatorii.

Folosim "cookies" pentru a urmări modul în care utilizatorii folosesc site-ul nostru.

Utilizarea Datelor

Pentru a le îmbunătăţi experienţă, putem folosi informațiile personale de identificare colectate prin site-ul nostru web pentru a contacta utilizatorii cu privire la produsele și serviciile oferite de noi și afiliații noștri de încredere, contractorii independenți și partenerii de afaceri.

În niciun moment, baza noastră de date de utilizatori nu va fi vândută niciunei entități. Informațiile cu caracter personal nu vor fi vândute sau transferate către partenerii noștri de afaceri, fără consimțământul dumneavoastră prealabil, cu excepția faptului că vom dezvălui informațiile pe care le colectăm terților atunci când, în judecata noastră de bună credință, suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legile în vigoare.