Cum folosim datele dumneavoastră

Într-un efort de a proteja clienții noștri, viața privată și drepturile vizitatorilor site-ului, ne-am stabilit o politică de confidențialitate care explică ce informații preluăm de la vizitatori și ceea ce facem cu informațiile pe care le preluăm.

Această politică de confidențialitate reglementează modul în care colectăm, folosim, stocăm și prezentăm informații colectate de la utilizatorii acestui site web.

Confidențialitate

Confidențialitatea utilizatorilor este foarte importantă pentru noi. Ne angajăm să protejăm informațiile utilizatorilor încredințate nouă.

Colectarea datelor

Colectăm informații de identificare personală de la utilizatori prin intermediul formularelor online pentru a comanda produse și servicii.

S-ar putea să colectam, de asemenea informații despre modul în care utilizatorii folosesc site-ul nostru, de exemplu, prin urmărirea numărului de vizualizări unice primite de pagini ale site-ului sau domeniile din care provin utilizatorii.

Folosim "cookies" pentru a urmări modul în care utilizatorii folosesc site-ul nostru.

Utilizarea Datelor

Pentru a le îmbunătăţi experienţă, putem folosi informațiile personale de identificare colectate prin site-ul nostru web pentru a contacta utilizatorii cu privire la produsele și serviciile oferite de noi și afiliații noștri de încredere, contractorii independenți și partenerii de afaceri.

În niciun moment, baza noastră de date de utilizatori nu va fi vândută nicunei entități. Informațiile cu caracter personal nu vor fi vândute sau transferate către partenerii noștri de afaceri, fără consimțământul dumneavoastră prealabil, cu excepția faptului că vom dezvălui informațiile pe care le colectăm terților atunci când, în judecata noastră de buna credință, suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legile în vigoare.