Găzduire reseller

Cu serviciile noastre de Găzduire Web Reseller poți oferi web hosting pentru domeniile clienților tăi. De asemenea, oferim suport tehnic rapid și de calitate 24/7/365 astfel încât orice problemă care apare la serviciile de găzduire web oferite de noi se va rezolva în cel mai scurt timp. Prin pachetele de Găzduire Web Reseller poți porni propria ta afacere online cu servicii de web hosting, în România, la cele mai bune prețuri.

Include din start:

Instalare gratuită

Migrarea gratuită a site-ului

99.9% uptime garantat

Management Control Panel

Pornește o afacere online cu oferta noastră de Găzduire Reseller

Dacă vrei să pornești o afacere online sau doar să adaugi servicii IT noi la cele pe care deja le oferi, poți opta pentru unul dintre pachetele noastre de Găzduire Reseller.

Vei beneficia de prețuri reduse la toate tipurile de găzduire web oferite de noi și vei oferi un serviciu de calitate clienților tăi.

Alege unul dintre pachetele disponibile pe site-ul nostru și începe să vinzi servicii de găzduire web imediat.

cPanel WHM

Beneficiile serviciilor de Găzduire Reseller:

Instalare imediata

Instalare gratuită

Instalarea conturilor de Găzduire Reseller este gratuită pentru toți clienții noștri și oferim suport tehnic 24/7/365 pentru orice solicitare din partea lor.

Instalare imediata

Business instant

Imediat după confirmarea plății, contul tău de Găzduire Reseller este activat și pregătit pentru a furniza servicii perfomante de găzduire web.

Instalare imediata

Prețuri avantajoase

Beneficiază de cele mai avantajoase prețuri pentru serviciile de găzduire web oferite de Net Solution cu oricare dintre ofertele Reseller disponibile pe site.

Instalare imediata

Suport tehnic 24/7/365

Vom răspunde prompt la orice intervenții sau solicitări din partea clienților noștri pentru a asigura buna funcționare a pachetelor de Găzduire Reseller.

Instalare imediata

Oferte personalizate

Cu serviciul Găzduire Reseller vei putea oferi clienților tăi opțiuni nelimitate la pachetele de găzduire web pentru orice tip de website sau afacere online.

Instalare imediata

Uptime garantat 99.9%

Toate serviciile de Găzduire Reseller beneficiaza de un timp minim de funcționare de 99.9% pentru toate aplicațiile clienților tăi instalate pe server.