Găzduire VPS

Serviciile Net Solution de găzduire VPS (Server Virtual Privat) sunt cea mai bună soluție pentru afacerea ta online. Echipa noastră oferă asistență tehnică în cel mai scurt timp posibil 24/7/365. Protejează-ți datele și fișierele de pe server cu găzduire VPS, ele vor fi complet izolate de alți abonați și activitățile lor de pe serverele cu găzduire shared. Serverul virtual privat (VPS) îți oferă control, securitate și flexibilitate, asemenea unui server dedicat, dar la costuri reduse.

Include din start:

Instalare gratuită

Migrarea gratuită a site-ului

99.9% uptime garantat

Management Control Panel

Găzduire VPS - Unde se folosește?

Serviciul de găzduire VPS este recomandat site-urilor cu trafic ridicat și o continuă creștere a conținutului, unde resursele pentru găzduirea web a paginilor sunt folosite intens.

Pe majoritatea serverelor hostingul este shared, adică sunt folosite aceleași resurse pentru a încărca paginile de la toate site-urile găzduite pe acel server, dar prin găzduirea VPS toate resursele unui server sunt direcționate către un singur site.

cPanel WHM

Beneficiile serviciilor de Găzduire VPS

Instalare imediata

Flexibilitate în utilizare

Serverul virtual VPS poate fi folosit în mai multe configurații cum ar fi server de email, server FTP, server de backup, server web, PHP, MySQL.

Instalare imediata

Administrare ușoară

Prin intermediul interfeței prietenoase de administrare a serverului toate setările de pe VPS se pot face instant, fără a avea cunoștințe tehnice riguroase.

Instalare imediata

Uptime minim 99.9% garantat

Garantăm o funcționare minimă a rețelei de 99.9% din timpul total de operare la toate pachetele noastre de servicii de găzduire VPS.

Instalare imediata

Mediu securizat

Asigurăm cel mai înalt grad de protecție pentru toate serverele noastre virtuale prin utilizarea tehnologiilor și programelor de administrare de ultima oră.

Instalare imediata

Instalare gratuită

Fiecare pachet de găzduire VPS beneficiază de instalarea gratuită și personalizată a serverului pentru a fi configurat în funcție de nevoile tale.

Instalare imediata

Adrese IP suplimentare

În situațiile în care ai nevoie de IP dedicat sau de mărirea lățimii de bandă le vom crea instant pentru a asigura buna funcționare a aplicației tale.