Acorduri juridice importante

Net Solution oferă găzduire web clienților din întreaga lume, avem responsabilitatea de a proteja fiecare client și de a oferi cele mai bune servicii disponibile. Toți clienții Net Solution sunt supuși următorilor termeni și condiții:

Politica de despăgubiri

Clientul este de acord să folosească produsele și serviciile Net Solution pe propriul risc. Net Solution declină în mod expres toate garanțiile de vandabilitate și adecvare pentru un anumit scop. În nici un caz Net Solution nu va fi răspunzător pentru orice pierdere, sau pierderi de date, sau alte daune comerciale, inclusiv, dar nu limitat la daunele speciale, incidente, subsecvente sau altele.

Clientul este de acord că acesta va apăra, va despăgubi, va salva și se va exonera de orice revendicări, datorii, pierderi, costuri și reclamații, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, pentru a pune împotriva agenților, clienților și angajaților săi, care pot apărea în mod direct de la orice serviciu prestat, efectuat sau care urmează să fie efectuat, sau orice produs comercializat de către client, agenți sau angajați. Clientul este de acord că acesta va apăra, va despăgubi și exonera împotriva datoriilor care rezultă din orice prejudiciu asupra persoanei sau a proprietății cauzate de orice produs vândut sau distribuit în conexiune cu serverul.

          

Net Solution își rezervă dreptul de a interveni pe oricare dintre site-urile găzduite pe serverele sale în interesul clienților săi. Orice material furnizat de client care încalcă sau se presupune că încalcă drepturile de proprietate sau de copyright ale unei terțe părți sau orice produs defect vândut clientului de pe serverele noastre și clientul este singurul răspunzător dacă se încalcă această politică.

Facturare

În acest moment facturăm: lunar, trimestrial, semi-anual și anual, în funcție de plan. Dacă nu ești satisfăcut în primele 30 de zile bucuroși îți oferim o rambursare completă (Pentru unele oferte speciale, ziua returnării banilor garantate va varia, iar taxa de înregistrare nume de domeniu este nerambursabilă).

Acceptăm Visa, Master Card. Pentru planurile de webhosting vom configura contul tău, fără nici o plată suplimentară. Clienții sunt încurajați să plătească prin card de credit, deoarece este cel mai simplu mod de a gestiona plata în acest moment. Vor exista perioade contractuale, și pentru fiecare perioadă succesivă, contractul este reînnoit în mod automat dacă nu sunt notificări în alt sens.

Întârzierea efectuării plăților

Toate conturile sunt facturate în funcție de datele la care au fost activate. Dacă nu se va plăti pentru serviciul de reînnoire în 5 zile de la data scadentă, contul tău va fi suspendat. Dacă nu se va plăti pentru serviciul de reînnoire în 30 de zile de la data scadentă, contul tău va fi reziliat și conținutul șters. Veți primi un e-mail de notificare la fiecare 5 zile până la dezactivare.

Politica de utilizare acceptabilă

Toate serviciile oferite pot fi utilizate numai în scopuri legale. Trimiterea, stocarea sau prezentarea oricăror informații, date sau materiale care încalcă orice lege din România este interzisă. Acestea includ, dar nu se limitează la: materiale protejate prin drepturi de autor, materiale pe care le judecăm a fi periculoase sau obscene, sau materiale protejate prin secret comercial sau alt statut. Clientul este de acord să despăgubească și să protejeze angajații de orice pretenții rezultate din utilizarea serviciului, care dăunează abonatul sau orice altă parte. Politica noastră de utilizare acceptabilă este activă și aplicată cu strictețe. Conținutul sau utilizatorii ofensatori sunt suspendați din rețeaua noastră, de obicei, de îndată ce acestea sunt descoperite. Vă vom informa de fiecare dată când și de ce s-a luat această decizie. Pornografia este interzisă pe toate serverele. Aceasta include site-uri care au conținut sexual explicit, reclame de această natură sau imagini hardcore (violență extremă).

Abonatul a luat la cunostință că serviciul furnizat este de așa natură încât poate fi întrerupt pentru mai multe motive, altele decât neglijența companiei și că daunele provocate de orice întrerupere a serviciului sunt dificil de stabilit. Prin urmare, este de acord că societatea nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune rezultate din astfel de cauze dincolo de controlul direct și exclusiv al companiei.

Ilegalitate sub orice formă, inclusiv, dar fără a se limita la distribuirea neautorizată sau copierea de software cu drepturi de autor sau a altor date, hărțuire, fraudă, trafic de materiale obscene este interzisă. Anumite tipuri de conținut nu sunt permise pe rețeaua noastră. Noi nu găzduim niciun fel de conținut pentru adulți. Conținut cu privire la hacking, cracking, Warez și IRC nu este permis. Descărcări de software, audio și video pot fi găzduite doar dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor și proprietar al resurselor sau aveți dreptul de a distribui materialele. Conturile suspendate datorită conținutului sau incălcării politicii de utilizare acceptabilă nu sunt rambursate în nici un caz.

Limitare a răspunderii

Net Solution nu va fi responsabil pentru orice daune solicitate, inclusiv daune incidentale și pe cale de consecință, care pot apărea de la faptul ca serverele Net Solution se vor opri sau vor fi indisponibile pentru orice motiv. Mai mult, Net Solution nu va fi responsabil pentru orice daune solicitate, inclusiv incidentale sau de consecință, care rezultă din coruperea sau ștergerea oricărui site web de la unul din serverele Net Solution. Toate daunele se limitează la încetarea imediată a serviciului.

Disclaimer

Net Solution nu poate fi tras la răspundere pentru downtime, accidente, sau pierderea de date. Noi nu putem fi trași la răspundere pentru orice estimare prezisă sau a profitului pe care un client l-ar fi câștigat dacă site-ul lor ar fi fost online. Anumite servicii oferite de Net Solution sunt revândute. Astfel, anumite echipamente, rutere, software, programe sunt utilizate de către Net Solution nu sunt deținute sau scrise de Net Solution direct. Mai mult decât atât, Net Solution nu are nici o responsabilitate pentru utilizarea conturilor clienților noștri. Dacă oricare dintre termenii si condițiile nu au reușit să fie urmate, contul în cauză va fi dezactivat automat. Ne rezervam dreptul de a elimina orice cont fară o notificare prealabilă pentru orice motiv, fără restituire daca Net Solution crede de cuviință. PLUS, Net Solution își rezervă dreptul de a modifica oricare sau toate politicile de mai sus și Termeni de utilizare fără notificare.