Înregistrare domenii

Găseşte domeniul perfect pentru site-ul tău

Primul pas spre succesul afacerii tale în mediul online începe cu alegerea unui domeniu reprezentativ pentru site-ul tău. Înregistrează-ţi domeniul cu noi pe .ro, .com, .eu şi multe alte TLD-uri. În plus, la Net Solution Hosting, te ajutăm să îţi dezvolţi site-ul şi îţi oferim monitorizare constantă care să garanteze că odată ce ai un pachet de găzduire, domeniul tău va fi mereu disponibil pentru accesare.


Vrei să afli dacă numele domeniului pe care îl doreşti pentru site-ul tău este disponibil? Nimic mai uşor. Foloseşte funcţia de căutare de mai jos.


Servicii incluse:

Înregistrare domenii

Reînnoire domenii

Transfer domenii

Parcare domenii

De ce să iți înregistrezi domeniul de la noi?

În primul rând pentru că ne ocupăm de acest lucru de mai bine de 15 ani. In al doilea rând, oferindu-le clienților noștri nu doar posibilitatea înregistrării unui domeniu, ci și o mulțime de alte avantaje, ceea ce garantaeza o bună funcționare și siguranță a domeniului tău.Protejează-ți datele

Protecția ID vă permite să protejați identitatea ascunzând datele dumneavoastră de la domeniu


Total DNS Control

Puteți schimba DNS-urile domeniilor automat din interfața de administrare a domeniului


Fară costuri ascunse

Nu vor exista vreodată costuri sau taxe suplimentare la niciun serviciu oferit de Net Solution Hosting


Avantaje adiționale incluse la achiziționarea oricărui domeniu

Fiecare domeniu nou înregistrat prin Net Solution Hosting vine împreună cu o serie de beneficii. Acestea oferă control şi accesibilitate pentru domeniului tău, dar şi avantaje care să te ajute să îţi dezvolţi site-ul şi implicit, prezenţa ta sau a afacerii tale în mediul online.

Panou de control ușor de folosit

Gestionarea domeniului tău se va face cu cea mai mare uşurinţă utilizând panoul de control cu interfaţă prietenoasă pe care ţi-l punem la dispoziţie.

Total DNS Control

Prin intermediul panoului de control, vei putea gestiona setările DNS asociate domeniului tău.

Branded Email Addresses

Deținerea unui domeniu vă oferă posibilitatea să vă creați una sau mai multe adrese de mail personalizate, oferind astfel o notă de profesionalism și încredere în comunicarea cu clienții.