Web Design

Oferim servicii de web design pentru orice tip de afacere online prin soluții complete care includ consultanța, web design, optimizarea pentru motoarele de căutare, testarea și lansarea de website-uri și aplicații web.

Include din start:

Consultanță

Design grafic personalizat

Dezvoltare website

Optimizare Google

Procesul nostru în web design

Consultanță gratuită

Consultanță gratuită

Oferim consultanță gratuită pentru orice tip de proiect online și dezvoltăm pagini web în funcție de nevoile clienților noștri.

Planificare

Planificare

Folosind informațiile date de client se va realiza un plan complet al proiectului care va parcurge toate etapele de dezvoltare web necesare finalizării proiectului.

Dezvoltare website

Dezvoltare website

În funcție de planul de web design, se va crea aplicația web sau site-ul web respectând cerințele clienților.

Optimizare website

Optimizare website

Site-ul/aplicația va fi optimizată pentru toate motoarele de căutare astfel încât să fie conform standardelor și practicilor actuale ale internetului.

Testare website

Testare website

Înainte de lansare vom efectua teste pentru a ne asigura că site-ul/aplicația respectă cerințele clienților și funcționează corect.

Lansare website

Lansare website

Momentul mult așteptat de clienți este lansarea website-ului, proces de care ne ocupăm integral pentru a asigura buna funcționare a tuturor paginilor web realizate de noi.

Blog personal

Postează articole realizate de tine sau de la alți colaboratori pe blog-ul personal, cea mai buna platformă online pentru a publica știri, referate, recenzii, rețete sau reclame. Tu controlezi conținutul și modul de distribuire online!

Cere ofertă personalizată

Landing page

Cele mai bune campanii de marketing online au cele mai bune Landing Pages, adică paginile web care vând cu success un produs sau serviciu. Cu serviciile noastre de web design veți avea cele mai bune rezultate în vânzări online.

Cere ofertă personalizată

Site de prezentare

Dacă ai o companie și vrei să folosești mediul online pentru a găsi clienți noi, atunci ai nevoie de un site de prezentare. Aici poți să descrii tipurile de servicii pe care le oferă afacerea ta, produsele pe care le vinzi sau o modalitate de contact.

Cere ofertă personalizată

Magazin online

Cele mai multe afaceri pe Internet sunt magazine online care vând servicii și produse din toate categoriile disponibile. Apelează cu încredere la experiența noastră în web design pentru a avea cel mai performant magazin online!

Cere ofertă personalizată