Înregistrare domenii

Primul pas spre succesul afacerii tale în mediul online începe cu alegerea unui domeniu reprezentativ pentru site-ul tău. Înregistrează-ţi domeniul cu noi pe .ro, .com, .eu şi multe alte TLD-uri. În plus, la Net Solution Hosting, te ajutăm să îţi dezvolţi site-ul şi îţi oferim monitorizare constantă care să garanteze că odată ce ai un pachet de găzduire, domeniul tău va fi mereu disponibil pentru accesare.

Vrei să afli dacă numele domeniului pe care îl doreşti pentru site-ul tău este disponibil? Nimic mai uşor. Foloseşte funcţia de căutare de mai jos.

Servicii incluse

Înregistrare domenii

Reînnoire domenii

Transfer domenii

Parcare domenii

De ce să îți înregistrezi domeniul de la noi?

Pentru experiența noastră în domeniu de mai bine de 15 ani și calitatea serviciilor oferite clienților noștri care au nu doar posibilitatea înregistrării unui domeniu, ci și o mulțime de alte opțiuni de servicii web, ceea ce garantează o bună funcționare și siguranță domeniului tău.Domenii ieftine

Profită acum de cele mai mici prețuri posibile la o gamă largă de tipuri de domenii .biz, .club, .shop etc.

Fără costuri ascunse

Nu vor exista costuri sau taxe suplimentare vreodată la niciun serviciu oferit de Net Solution.

Securitate date

Serviciile noastre de înregistrare domeniilor oferă un grad ridicat de protejare a datelor.

înregistrare domenii .ro .com .org etc

Beneficii la achiziționarea oricărui domeniu

Fiecare domeniu nou înregistrat prin Net Solution vine împreună cu o serie de beneficii. Acestea oferă control şi accesibilitate pentru domeniului tău, dar şi avantaje care să te ajute să îţi dezvolţi site-ul şi implicit, prezenţa ta sau a afacerii tale în mediul online.

Instalare imediată

Activare instant

Odată ce confirmarea plăţii e realizată, înregistrarea domeniului dorit se face automat și ai dreptul exclusiv de a-l folosi.

>99.9% Uptime Garantat

Actualizare date WHOIS

Poți actualiza datele de contact ale deținătorului domeniului (contact information) pe serverul WHOIS direct din panoul de control al contului tău de client.

Controlul DNS-urilor asociate domeniului tău

Creare nameservere proprii

Net Solution iți oferă posibilitatea de a-ți crea nameservere personalizate, de exemplu dns.domeniultau.ro, în cățiva pași simpli.

Poți deține adrese de email personalizate

Opțiune de autoreînnoire

Dacă folosești opțiunea de autoreînnoire, poți sta fără griji deoarece perioada de valabilitate a domeniului tău se prelungește automat.

cPanel - panou de administrare domeniu

Modificare nameservere

Îți poți gestiona singur setările DNS ale domeniului tău utilizând interfața de administrare simplă și ușor de folosit a contului tău.

Suport garantat

Suport garantat

În timpul programului de lucru, ne poți contacta pe chat. În afara programului de lucru, oferim suport tehnic non-stop prin email sau telefon.

Cum îți achiziționezi un domeniu?

  1. Alege un nume de domeniu scurt, ușor de scris și de pronunțat. Alege extensia în funcție de activitatea desfășurată.
  2. Mergi la câmpul pentru căutare domenii (mai sus) și verifică dacă numele ales este disponibil.
  3. După ce ai găsit domeniul perfect, adaugă-l în coș și apasă pe „Finalizare comandă”.
  4. Pentru domeniu ai nevoie și de găzduire. Du-te la „[Fără găzduire! Adaugă aici]” și alege pachetul care ți se potrivește.
  5. Urmează pașii pentru finalizarea comenzii. Nu ezita să ne contactezi dacă ai neclarități.