Licitații domenii

Pe această pagină se regăsesc domeniile care expiră în următoarele două zile. Pentru a depune o ofertă la unul sau mai multe dintre domeniile din lista de mai jos trebuie să licitezi. Poți licita doar în momentul în care ai suma disponibilă contul de client.

Licitația pentru un domeniu pornește de la 80 de lei. Suma licitată pentru domenii trebuie să depășească cu cel puțin 10 lei ultima sumă licitată. Licitațiile odată înregistrate nu mai pot fi retrase și valoarea licitată va fi blocată în contul tău până la finalizarea licitației sau până la licitarea unei sume mai mari de către un alt client. În momentul în care cineva licitează mai mult, fondurile tale se deblochează automat și vei primi o notificare prin email.

Licitația se consideră închisă la ora 23:00. După închiderea licitației vom încerca să capturăm domeniul și să îl înregistrăm pentru clientul care a câștigat licitația. Net-Solution NU garantează capturarea domeniului. În cazul în care Net-Solution nu reușește capturarea domeniului, fondurile vor fi restituite în cont. Dacă se reușește capturarea domeniului, acesta este înregistrat și se emite o factură pe suma licitată, factură care va fi scăzută din creditul clientului.

Nume domeniu Dată expirare