Găzduire servere dedicate

Găzduirea web cu server dedicat de la Net-Solution oferă performanță ridicată prin uptime 99.9% și prin accesul la ultimele tehnologii de servere accesibile prin serviciul nostru. Profită de suport tehnic prompt 24/7/365 și backup zilnic al datelor tale pe serverele noastre prin serviciile de găzduire web cu server dedicat de la Net Solution.

Include din start:

Instalare gratuită

Migrarea gratuită a site-ului

99.9% uptime garantat

Management Control Panel

Servere dedicate performante

Prin performanță, stabilitate și fiabilitate serverele noastre dedicate oferă securitate și încredere afacerii tale online.

De la programele de administrare până la echipamentele hardware folosite, am ales cele mai perfomante soluții pentru a asigura cea mai bună funcționare a infrastructurii de găzduire web prin intermediul serverelor dedicate de la Net Solution.

Suportul tehnic garantat 24/7/365 este inclus în fiecare dintre pachetele noastre de găzduire cu server dedicat și vom răspunde prompt la orice solicitare din partea clienților noștri.

cPanel WHM

Beneficiile serviciilor de Găzduire pe Server Dedicat

Instalare imediata

HDD sau SSD

În funcție de nevoi poți opta pentru stocare pe HDD sau SSD. Asigurăm capacitate de stocare de până la 1Tb la hard disk-urile clasice și 240Gb la SSD.

Instalare imediata

Upgrade memorie RAM

Monitorizează procesele serverului pentru a afla dacă memoria RAM este suficientă pentru rularea aplicațiilor tale de pe server.

Instalare imediata

Backup suplimentar

Pentru a evita pierderea datelor în cazurile în care spațiul de stocare devine insuficient se pot adăuga până la 4 hard disk-uri suplimentare.

Instalare imediata

Configurare personalizată

Oricare dintre pachetele de găzduire web cu server dedicat beneficiază de configurarea personalizată a serverului pentru a îndeplini cerințele clienților noștri.

Instalare imediata

Fără întreruperi

Funcționarea serviciului de găzduire cu server dedicat este garantată 99.9% din timpul total de operare al tuturor aplicațiilor de pe server.

Instalare imediata

IP-uri adiționale

Asigurăm crearea de IP-uri adiționale în orice moment, la cerere, pentru a menține buna funcționare a aplicațiilor instalate pe server.