Angajament de calitate (SLA)

Acest angajament de calitate (service-level agreement) ți se aplică în calitate de client, dacă ai comandat unul dintre pachetele de web hosting din categoria serviciilor Standard, Business sau Reseller Linux Hosting. Termenul "uptime" se referă la procentul dintr-o anumită lună (luna in discuție totalizează numărul de zile, a câte 24 de ore / zi), în care web site-ul dumneavoastră este disponibil pentru a fi accesat dintr-o locație neutră via HTTP. Uptime-ul este măsurat de sistemele Net Solution localizate în cadrul centrului nostru de date cât și în alte centre de date din România.

Nivel de garantare disponibilitate servicii

Scopul nostru este acela de a atinge un uptime 100% pentru disponibilitatea site-urilor pentru fiecare client de-al nostru.

Uptime garantat Procent care se returnează
99.5% – 100% 0%
98% – 99.5% 50%
95% – 97.9% 75%
mai putin de 95% 100%

Conturile clienților nu vor fi creditate conform acestui angajament de calitate, dacă orice eroare respectiv nefuncționare a siteului este cauzată sau generată de:

  • Situații de forță majoră în care noi nu putem avea nici o influență cum ar fi: războaie, calamități naturale, indisponibilitatea, întreruperea comunicațiilor, viruși, hackeri, nefuncționarea corectă a unui software oferit de altă sursă ( scripturi gratuite, software de comerț electronic sau procesator de plăți online), incendii, inundații, cutremure, embargouri, acțiuni ale autorităților legale;
  • Lucrări de întreținere anunțate sau în situații critice, upgrade-uri ale serverelor.
  • Domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate de maghost.ro;
  • Probleme de acces ale clientului cu FTP, POP, IMAP sau SMTP.

Creditarea conturilor se realizează în procente, raportate la taxele lunare recurente, constând în reduceri aplicate următoarelor facturi.

Timp de răspuns la solicitări

Creditarea conturilor se realizează în procente, raportate la taxele lunare recurente, constând în reduceri aplicate următoarelor facturi.

Net Solution oferă următoarele garanții pentru timpul de răspuns la sesizările (tichetele sau email-urile) de suport tehnic:

Departamentul de vânzări: timp maxim de răspuns 60 de minute (Luni - Vineri între orele 10:00 - 17:00)